Китаєць купив "песиків", які перетворилися на ведмедів

17.09.2018 20:26 0

Китаєць купив

Китаєць два роки ростив "собак", а виростив ведмедів.
Про це пише daily-news.com.ua
Чоловік по імені Ванг Кайю два роки не підозрював, що двоє куплених ним "цуценят" насправді є ведмежатами.
Китаєць купив собак в 2013 році. Щенята не викликали у нього ніяких підозр. Малюки відрізнялися зразковою поведінкою і хорошим апетитом.
Сумніви у сільського жителя виникли через два роки, коли вихованці набрали вагу 45 кілограмів кожен і стали нападати на домашніх курей. Приблизно в цей же час чоловік натрапив на листівку, що закликає до збереження популяції чорних ведмедів. На фотографії китаєць упізнав своїх вихованців.
Читайте також: Стало відомо хто стане новим власником легендарного тижневика Time
Ванг Кайю звернувся за допомогою в Центр порятунку диких тварин. Фахівцям вдалося встановити, що улюбленці Ванга - самець і самка гімалайського ведмедя.
Гімалайські ведмеді виростають до 150-170 см. Вони вегетаріанці, з білкової їжі воліють мурах, молюсків і жаб. На людей цей вид ведмедів не нападає.
Ведмежата виросли і стали не дуже схожі на собак. Брат і сестра грають разом в рятувальному центрі диких тварин, де вони тепер живуть.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Великий вибір плюшевих ведмедиків 200 см Какой марки выбрать холодильник? Накрутить просмотры в Инстаграм быстро и выгодно Деньги в долг: Как получить финансовую поддержку в Беларуси Отзывы о хороших строителях в Киеве

Последние новости