Феміністкам не сподобалися "занадто великі" Apple

17.09.2018 15:08 0

Феміністкам не сподобалися

«Apple» звинувачують у сексизмі через нового смартфона повідомляє daily-news.com.ua
Новини технологій сьогодні 17.09.2018: Як правило, фанатів яблучної продукції, що не пропускають жодної новинки від «Apple», сприймають як окрему категорію людей, незалежно від статевої приналежності, проте феміністки визнали за необхідне звинуватити американську корпорацію «Apple» в тому, що свої нові смартфони вона створила саме і тільки для чоловіків.
Читайте також: HTC відмовиться від виробництва смартфонів
Як з'ясувалося, підставою для звинувачень, озвучених феміністками на адресу «Apple», стала та обставина, що розробники вирішили зробити ставку на смартфони великого розміру, а тому модельний ряд «iPhone XS» представлено в розмірах від 5,8 до 6,5 дюйма, що значно більше популярної моделі «SE» з діагоналлю всього в чотири дюйми. Феміністки переконані, що великий розмір смартфона мотивований не турбота про зручність користувача, а виключно думками про те, що з таким смартфоном буде простіше справлятися користувачам-чоловікам, оскільки для жіночих рук він є занадто громіздким.
У «Apple» поки що ніяк не прокоментували ці звинувачення, озвучені розлюченими феміністками.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комплексная химчистка в Киеве Перфорация ткани Адвокат и юрист по административным делам в Киеве Элитная продукция для двоих Только лучшие рюкзаки для детей

Последние новости