Джастін Бібер і Хейлі Болдуін: одружилися чи ні?

15.09.2018 17:41 1

Джастін Бібер і Хейлі Болдуін: одружилися чи ні?

Знаменитий канадський співак Джастін Бібер одружився на Хейлі Болдуїн, яка заради нього вирішила зробити перерву в модельній кар’єрі, щоб більше часу проводити зі своїм коханим.
Про це пише СобКор.
Одні джерела повідомляють, що закохані нікому не казали, а просто прийшли і офіційно зареєстрували шлюб.
Однак, за достовірною інформацією, одруження 24-річного Джастіна і 21-річної Хейлі може відбутися на батьківщині Бібера, в Канаді наступного тижня.
У четвер, 13 вересня, закохані лише подали заяву на укладення шлюбу в одному з судів Нью-Йорка. За законами США, шлюбні ліцензії дійсні протягом 60 днів з моменту видачі.
Читайте також: Віра Брежнєва здивувала прихильників новими друзями
Пізніше сама Хейлі, дочка актора Стівена Болдуіна, заявила, що весілля поки не було.
"Я розумію, звідки беруться чутки, але я ще незаміжня", – написала дівчина в Twitter у відповідь на повідомлення про весілля.
Відомо, що пара влаштує невелике свято тільки для близьких друзів і родичів, тому як "вони одружуються для любові і не хочуть розкішної церемонії».
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные кондиционеры с профессиональной установкой «под ключ» в Киеве Типы двигателей для радиоуправляемых машинок Сообщество предпринимателей Club 100 — путь развития Купить домен в CityHost Быстрая регистрация кассового аппарата

Последние новости