Настю Каменських дражнять "старою хворою бабцею"

14.09.2018 13:35 1

Настю Каменських дражнять

Фанати затролили популярну співачку за нездоровий вигляд.
Популярну співачку розкритикували відразу на декількох світлинах. Фанатам категорично не сподобалася надмірна худорба і вираз обличчя дівчини, пише Собкор.
Українська співачка Настя Каменських, яка почала виступати під псевдонімом NK, стала об'єктом тролінгу власних шанувальників.
Дівчина опублікувала серію світлин в столичному ресторані і знімок на Софіївській площі. Для виходу в люди Каменських обрала коротку напівпрозору сукню золотистого кольору і куртку в тон. А столицею зірка пройшлась в довгій чорній сукні і жакеті того ж кольору.
Читайте також:Настя Каменських опублікувала відверті фото з відпочинку
Фанати співачки вирішили, що на всіх світлинах вона виглядає дуже худорлявою, і створює враження "старої хворої бабусі, яка прийшла з похорону". Шанувальниики написали, що Каменських не личить худоба, тому що вона її дуже старить, і попросили зірку перестати худнути.
На фото фанатам також не сподобалась міміка обличчя співачки.
"Що з обличчям", "Я, звичайно, перепрошую, а обличчя простішим вже не робиться?", "Перекіс капітально", "Вираз обличчя на кшталт сексі? ", "Якось дуже незграбно", - пишуть фанати в коментарях.
Нагадаємо, що раніше співачка показала селфі без макіяжу, і навіть воно не викликало такого шквалу критики.
Настю Каменських дражнять
Настю Каменських дражнять
Настю Каменських дражнять
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

За приключениями в Австралию «Банкротство и Ликвидация» - портал для решения проблем Пластикові вікна у Львові Риски дарения недвижимого имущества для дарителя и одариваемого Чистка бойлера в Одессе

Последние новости