Французи придумали, як побороти бідність

13.09.2018 19:17 0

Французи придумали, як побороти бідність

За наступні чотири роки на підтримку дітей, молоді та бідних французи виділили €8 мільярдів.
Уряд Франції обіцяє витратити 8 млрд євро (9,3 млрд доларів) на боротьбу зі злиднями, передає Собкор.
"Цей план розрахований на чотири роки", - розказав французький президент Еммануель Макрон.
Повідомляється, що після введення податкових пільг для багатих громадян і великих компаній, Макрона стали називати "президентом багатих". Цією реформою президент прагне реабілітувались і довести, що його політика реформ приносить користь не тільки багатим і бізнесу, але й бідним громадянам.
Читайте також:В Японии придумали простое средство спасения от цунами
У 2016 році близько 8,8 млн осіб у Франції проживали "в злиднях", що складає 14% усього населення.
Як повідомляє французька газета Le Monde, основний акцент в плані боротьби з бідністю ставиться на підтримку дітей із бідних сімей і молоді.
Серед пунктів плану - створення 30 тисяч доступних ясел для того, щоб батькам було куди віддати дітей перед тим, як піти на роботу.
У школах планується ввести сніданки, оскільки близько 13% дітей приходять на навчання з пустими шлунками. Від 200 до 300 тис. школярів отримають допомогу в рамках програми введення соціального тарифу на харчування в школах.
З 100 до 500 тис. Буде збільшено кількість молодих людей, які підпадають під програму соціальних гарантій молоді у віці від 18 до 25 років.
Програма передбачає також запровадження загального медичного страхування для людей з доходом меншим від € 700 на місяць.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа очков от солнца: как на этом заработать Где искать деньги на развитие бизнеса Где можно получить деньги в долг на выгодных условиях Почему стильные туфли так популярны в Индии? Для чего следует использовать капли для глаз?

Последние новости