В Мережу "злили" фото повністю оголеної Кендалл Дженнер

12.09.2018 21:19 16

В Мережу

Гола Кендалл Дженнер "осідлала" коня.
Інтимні знімки всесвітньо відомої манекенниці потрапили в Мережу випадково, але інтернет-користувачі встигли зберегти і поширити світлини, пише Собкор.
В Інтернет потрапили фото повністю оголеної моделі Кендалл Дженнер. Про це повідомив телеграм-канал Super.
Читайте також: Сестра Ким Кардашьян разделась перед объективом украинского фотографа
Знімки потрапили в Мережу з неопублікованої книги фотографа Рассела Джеймса. Їх швидко видалили, але фотографії встигли розлетітись Мережею з вірусною швидкістю по всіх соцмережах.
На фото Кендалл повністю гола позує верхи на коні, в воді і на гігантському дереві. Також модель пробіглася по пляжу "в чому мати народила".
В Мережу потрапили інтимні фото американської топ-моделі, сестри теледіви і світської левиці Кім Кардашьян Кендалл Дженнер.
Знімки повністю оголеною зірки опублікував Telegram-канал Super.
Відзначимо, що Кендалл не соромиться демонструвати своє тіло. Дженнер вже не перший раз позує топлес і з'являється на публіці у відвертих нарядах, під які не вдягає білизну. І вже не перший раз оголені фото дівчини викликають резонанс.
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
В Мережу
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Дом пристарелых в Киеве Заказать услуги по дизайну и 3Д проектированию Качественные очки для водителя Бойлер: лучшее решение по устранению проблем с горячей водой Сотни видов оборудования и комплектующих для яхт

Последние новости