П'яне ДТП в Києві: водій розгромив відразу два авто. Відео

12.09.2018 12:07 0

П'яне ДТП в Києві: водій розгромив відразу два авто. Відео

У столиці на проспекті Перемоги водій «під градусом» розбив дві машини.
Вчора вночі, 11 вересня, на київському проспекті Перемоги сталась п'яна аварія. Автомобіль марки Ford Scorpio на величезній швидкості влетів у іномарку KIA Cerato, що була припаркована. В результаті аварії обійшлось без постраждалих, повідомляє Собкор.
Аварія сталась приблизно о 22:30 годині.
Читайте також: У Києві мотоцикліст збив людину і втік з місця аварії
Один зі свідків розказав, що він знаходився ще з очевидцем приблизно в 70 метрах від місця ДТП. Перехожі якраз подивилися в ту сторону, де сталась аварія. Свідок стверджує, що побачив, як по проспекту Перемоги зі сторони центра міста в бік станції метро «Політехнічний інститут» на шаленій швидкості «летів» чорний автомобіль. Автівку почало заносити в різні сторони на дорозі. Через секунду свідків перелякав звук різкого гальмування коліс, голосний хлопок і вони побачили, що сталась аварія.
Після цього свідок підбіг до місця аварії і допоміг водієві Ford вибратися з автомобіля. Він зазначив, що від водія було чути різких запах алкоголю. «Американець» влетів в машину марки KIA Cerato, що знаходилась у зоні для паркування. Обидві машини понівечені. В «корейці» на момент аварії всередині не було нікого.
Водій, що знаходився у Ford, отримав травму голови. Медики «швидкої» надали допомогу на місці події і зупинили кровотечу. Від госпіталізації постраждалий відмовився.
Патрульні, що приїхали на місце ДТП, запропонували водієві пройти тест на перевірку присутності в крові алкоголю. Результат - 1.24 проміле.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мужские брендовые часы 3 поради щодо вибору власного комерційного сайту від спеціалістів компанii «Space Site» Почему ставки на спорт в GGbet так популярны? Поворотные камеры и умный звук поможет в распознавании лиц Помощь в трудоустройстве за границей

Последние новости