Директор Росгвардії пообіцяв зробити "відбивну" з відомого опозиціонера. Відео

11.09.2018 18:10 0

Директор Росгвардії пообіцяв зробити

Глава Росгвардії адресував погрози і виклик на дуель головному супротивнику Путіна.
Лідера російської опозиції Олексія Навального пообіцяли перетворити на відбивну, пише Собкор.
Заяву зробив глава Росгвардії Віктор Золотов, а відповідне відеозвернення виклали на каналі Росгвардії.
Виклик на дуель Навальний отримав через публікацію Фонда боротьби з корупцією інформації про порушення при закупівлях.
Читайте також: Веселе відео: ведмідь танцює тверк
«Стосовно мене ви спровокували образливі, наклепницькі роздуми, які в офіцерському середовищі просто так не прощають. Споконвіку негідників били в обличчя, викликали на поєдинок. Пане Навальний, нам ніхто не завадить повернути хоча б частину цих традицій, я маю на увазі сатисфакцію», - заявив Золотов.
Разом з тим, Золотов зізнався, що корупційні моменти у відомстві дійсно мають місце бути. Він заявив, що Росгвардія активно з ними бореться.
«Я просто викликаю вас на дуель. На ринг, татамі, будь-де, і обіцяю за кілька хвилин зробити з вас соковиту «відбивну». Пане Навальний, будь ласка, не турбуйтеся за мене», - говориться в зверненні Золотова.
Нагадаємо, що 23 серпня Фонд Навального опублікував результати дослідження, в ході якого стало відомо про порушення при закупівлі на харчування для Росгвардії.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Карта от IBox Банка на очень выгодных условиях Современные системы вентиляции домов и промышленных объектов Какой марки выбрать холодильник? Функциональные плюсы 4G видеонаблюдения Аквариумные рыбки в квартире

Последние новости