Не розгубилась: покинута наречена знайшла спосіб зіграти весілля

11.09.2018 17:39 0

Не розгубилась: покинута наречена знайшла спосіб зіграти весілля

Покинута біля алтаря наречена вирішила одружитись сама з собою.
Після того, як француженку буквально за кілька місяців до весілля покинув майбутній чоловік, вона вийшла заміж за саму себе, пише Собкор.
Жителька Франції 38-річна Летісія Нгуєн залишилася одна за три місяці до запланованої церемонії одруження, але дівчина знайшла вихід із ситуації. Вона знайшла кумедний спосіб не впасти в депресію і відзначити весілля без чоловіка. Про це говориться в сюжеті видання Greek City Times.
Читайте також: Фатальні танці: наречена на власному весіллі зламала ноги
Обранець Летисії покинув майбутню жінку за три місяці до весілля, в організації якого до того, яке пішов, активно брав участь. Засмучена і збентежена француженка не розгубилась і вирішила, що весілля у неї все одно буде, але без хлопця.
Летисія запросила батьків, сестру з нареченим і декількох найближчих друзів і відсвяткувала весілля сама з собою на грецькому острові Санторіні. Святкування обійшовся француженці приблизно у 659 тисяч гривень.
Незвичайними весільними знімками поділився професійний фотограф, а сама Летисія розповіла, що вважає себе приголомшливою. Також француженка заморозила свої яйцеклітини в сподіванні пізніше народити дитину.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Косметологическое оборудование от ALVI PRAGUE Как выбирать мотоблоки и мотокультиваторы Доменные имена и тестирование сайтов Карта от IBox Банка на очень выгодных условиях Большой выбор кроватей от Дом Мебели

Последние новости