Житель Казахстану повеселив Мережу діагнозом "вагітний"

11.09.2018 13:05 0

Житель Казахстану повеселив Мережу діагнозом

Жителю Казахстану лікарі винесли абсурдний діагноз.
Чоловік зі східного казахстанського міста Усть-Каменогорськ звернувся в місцеву лікарню за допомогою. Мужчина отримав допомогу кваліфікованих медиків та з висновку свого лікаря дізнався, що він вагітний, передає Собкор.
«Живіт збільшений. Розмір живота відповідно до термінів вагітності нормальній, ворушіння відчувається», – говориться в записі лікаря в карті огляду пацієнта.
Читайте також: Мережу насмішили російські медалі за Кримський міст
Також зазначається, що «вагітний» пацієнт звернувся в місцевий медичний заклад зі скаргами на біль в животі. Після ретельного огляду медики встановили причину недугу та поставили діагзон – вагітність.
Не дивно, що історія роботи «кваліфікованих» лікарів швидко спливла в Інтернеті і розлетілася по Мережі. Пізніше один з рідних «вагітного» чоловіка виклав в соцмережі виписку з медичної картки з відповідним записом.
Звичайно, що насправді пацієнт не вагітний. А от появу абсурдного запису в картці пацієнта пояснили звичайною людською помилкою.
Повідомляється, що до горе-пацієнта на огляді у приймаючого лікаря була пацієнтка, яка насправді вагітна. Фраза про вагітність була адресована саме їй, і випадково потрапила до записів наступного пацієнта, а невролог не перевірив діагноз через велику кількість звернень.
Житель Казахстану повеселив Мережу діагнозом
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Эффективная мазь при растяжении Замок для сейфа в каждый дом Як ефективно лікувати алкогольну залежність? Надувные батуты Happy Hop по хорошей цене Очки на все случаи жизни в Доме оптики

Последние новости