У Британії вперше випробували літаюче електротаксі

11.09.2018 11:04 1

У Британії вперше випробували літаюче електротаксі

Майбутнє вже з нами: винахідники показали, як випробовували літаюче електричне таксі.
Розробники обіцяють, що повітряне таксі повноцінно запустять у виробництво і почнуть продавати протягом найближчих чотирьох років, передає Собкор.
У Великобританії вперше випробували прототип електричного таксі, що має вертикальні зліт і посадку. Ця розробка стала першою подібною в країні.
Проект був створений працівниками компанії Vertical Aerospace. Автомобілі подібного типу отримали назву «eVTOL». Назва розшифровується, як electric vertical take-off and landing – «електричний вертикальний зліт і посадка».
Читайте також: Рейчел Вайс народила доньку
Розробник розповів британському виданню The Times, що повітряне таксі повноцінно запустять у виробництво і почнуть продавати протягом найближчих чотирьох років. Щоправда, до початку виробництва необхідно буде отримати ряд дозволів від органів, що відповідають за безпеку польотів.
Згідно задуму, таксі буде працювати дотримуючись існуючих льотних правил, оскільки воно використовуватиме діючі аеро- і хеліпорти.
Винахід компанії «Vertical Aerospace» зможе перевозити від одного до чотирьох людей і розвиватиме швидкість до 186 мильгодину (це майже 300 кмгод).
Передбачається, що автомобіль, що має чотири вертикально розташовані гвинти, зможе пролетіти до 150 км.
Також буде випущена його більш потужна версія. Її вихід запланований на пізніший термін, але вона зможе долати до 800 км.

Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Известный бизнесмен и инициатор благотворительных проектов Качественный овальный ковер Преимущества и правила установки автоматических ворот Где найти роскошное платье макси Когда первые остаются лучшими

Последние новости