Модель з рідкісним захворюванням стала зіркою Victoria's Secret

10.09.2018 16:59 0

Модель з рідкісним захворюванням стала зіркою Victoria's Secret

Американська красуня з вітіліго зайняла місце серед ангелів - амбасадорів бренду.
Дівчина з рідкісною хворобою стала знаменитою моделлю та приєдналась до списку ангелів бренду модної білизни Victoria's Secret, повідомляє Собкор.
Вінні Харлоу, яка вже встигла привернути до себе увагу у світі моди, стала новою моделлю всесвітньо відомого бренду. Рідкісне захворювання шкіри не заважає красуні підкоряти світові подіуми.
Вінні - американка з вітіліго. Хвороба являє собою порушення пігментації та виражається в зникненні пігменту меланіну за шкіри. На тілі дівчини є як темні, так і абсолютно білі плями. Але ця «родзинка» не тільки не відштовхнула від красуні модельних скаутів, а, навпаки, численні агенції борються за можливість підписати контракт з нею.
Читайте також: Среди «ангелов» Victoria's Secret впервые появилась украинка
І нещодавно черга дійшла до Victoria's Secret. Представники бренду запропонували Вінні стати однією з знаменитих «ангелів». У кастингу приймають участь чимало моделей, але компанія обрала саме цю претендентку. Дівчина була така щаслива, що не змогла стриматись і розплакалась.
Про цю подію Вінні розповіла на своїй сторінці в Instagram: "Я попросила свого водія двічі об'їхати навколо кварталу, перш ніж я змогла зібратися з силами і увійти в офіс Victoria's Secret. Там я завела нових друзів, побачила старих і вже відчула себе як вдома", - написала модель.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Частный пансионат для пожилых людей в Киеве Бойлер: лучшее решение по устранению проблем с горячей водой Ювелирные изделия из золота по самой низкой цене Кухонное оборудование от надежного бренда Franke Быстрый и качественный перевод текстов любой сложности

Последние новости