Керченський міст пошкоджено плавучим краном

08.09.2018 17:39 0

Керченський міст пошкоджено плавучим краном

Плавучий кран наштовхнувся вранці 8 вересня на автодорожню частину Керченського мосту, пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення транспортного переходу.
Про це пише СобКор.
"Вранці в суботу, 8 вересня, в акваторії Керченської протоки зірвало з якоря плавкран, що перебував на якірній стоянці на видаленні від траси в зв'язку зі штормовим попередженням. О 6.20, незважаючи на спроби екіпажу взяти судно під контроль і зупинити рух, його прибило до опори 227 автодорожньої частини моста (це 154 км траси А-290, ділянка між островом Тузла і фарватером)", – йдеться в повідомленні російського управління доріг "Тамань".
Читайте також: Мережу насмішили російські медалі за Кримський міст
Відомо, що стрілою плавучого крана пошкоджена одна щогла освітлення, погнуті кілька метрів бар'єрного огородження моста.
Зазначається, що у зв'язку з посиленням вітру в Керченській протоці на трасі А-290 по Керченському мосту діє обмеження швидкості до 40 км/год, рух по лівій смузі траси на ділянці між островом Тузла і фарватером в напрямку Керчі тимчасово обмежено для усунення пошкоджень інциденту.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оборудование для вашего бизнеса Как проводятся малярные работы: этапы. Оптимизация и продвижение сайтов Ковані перила – це завжди родзинка у вашому будинку Обучение на косметолога в Киеве у профессионалов

Последние новости