Визначені фактори, які можуть вплинути на характер майбутньої дитини

01.09.2018 14:56 0

Визначені фактори, які можуть вплинути на характер майбутньої дитини

Виявилося, що темперамент залежить від екології.
Ранній досвід взаємодії з екологічно суворої середовищем в поєднанні з темпераментом дитини може вплинути на подальший розвиток його здібностей, повідомляє daily-news.com.ua
Як відомо, темперамент - це індивідуальні особливості кожної людини, що визначають динаміку протікання його психічних процесів і поведінки, рухливість, активність, швидкість або сповільненість реакцій.
Діти, які ростуть в суворих екологічних умовах, уже у віці двох років проявляють підвищений рівень завзятості, сміливості і активності, а до чотирьох років досить добре володіють здатністю рішення проблем за винагороду.
Однак, незалежно від спілкування, умов життя і виховання, при відсутності мотивації, завдання, поставлене перед малюком, не наважується.
«Результати нашого дослідження підтверджують, що навколишнє середовище (не тільки клімат, але і екологічна ситуація, а також поведінку людей в тих чи інших умовах) в поєднанні з темпераментом дитини, формують когнітивну функцію центральної нервової системи, адаптуючи її до запропонованих умов життя», - каже Дженніфер СУОР, провідний автор дослідження «Дитяча психологія і психіатрія».
Висновки психологів також підтверджують, що еволюційний підхід до розвитку дітей дозволить усвідомити важливість їх адаптації в процесі пізнання. А значить ми зрозуміємо, як їх когнітивні здібності розвиваються в стресових умовах.
Читайте також: У Донецьку загинув глава "ДНР" Олександр Захарченко
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Комплект грм renault kangoo — лучшие предложения от интернет магазина «BUS-shop» Эстетическая стоматология и ее особенности: информация от киевских стоматологов Если вы кондитер, не проходите мимо Vulcan казино официальный сайт Какой должна быть идеальная заправка для кальяна?

Последние новости