У Дніпрі двоє підлітків з Києва вчинили суїцид

31.08.2018 15:06 0

У Дніпрі двоє підлітків з Києва вчинили суїцид

31 серпня Дніпрі двоє молодих людей - хлопець і дівчина - покінчили життя самогубством, зістрибнувши з балкона торгового центру «Мост-сіті». Пара приїхала з Києва, передає daily-news.com.ua
18-річний хлопець і 16-річна дівчина стрибнули з 8 поверху за адресою вулиця Глинки, 2. Молода пара залишила записку. Про це повідомив перший заступник глави Нацполіціі В'ячеслав Аброськін в Facebook.
У записці, яку залишили молоді люди, йдеться про те, що вони «відчули цей траханий прекрасний і дивовижний світ» і «вже пожили і пізнали життя». На фото, опублікованому Амброськіним, видно, що в кімнаті, з вікна якої стрибнули хлопець і дівчина, «ялинкою» викладені троянди. Біля тіл загиблих також були розкидані червоні пелюстки.
Що саме стало причиною самогубства, поки не ізвестно.Работнікі торгового центру нічого не чули. Але вони впевнені, що це самогубство, і воно пов'язане з неблагополучними іграми в соціальних мережах.
Відомо, що пара знімала житло в «Мост-сіті» протягом декількох днів. На місці працює СОГ, правоохоронці з'ясовують усі подробиці події. За фактом подвійного самогубства поліція Дніпра відкрила кримінальне провадження
У Дніпрі двоє підлітків з Києва вчинили суїцид
Читайте також: Під Дніпром водій втік, збивши насмерть 15-річну дівчинку на переході
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

TicketsBox розповів про наймузичніший фестиваль цього літа –– UPark Festival Лучший портал про инновационные технологии современности Широкий ассортимент профессиональных масок для волос Идеальная новостройка в Броварах глазами инвестора — современная и комфортная Какими способами можно купить авто в Украине?

Последние новости