ВМСУ виконали тактичні стрільби по морським, повітряним і береговим цілям

30.08.2018 18:10 0

ВМСУ виконали тактичні стрільби по морським, повітряним і береговим цілям

Корабельні і катерні тактичні групи Військово-морських сил ЗСУ виконали бойові стрільби по морських, повітряних і берегових цілях.
Корабельні і катерні тактичні групи ВМС України виконали бойові стрільби по морських, повітряних і берегових цілях в рамках командно-штабного навчання Шторм-2018. Про це в четвер, 30 серпня, повідомляє прес-центр Командування ВМС ЗСУ, передає інтернет-видання daily-news.com.ua
Відзначається, що корабельні і катерні тактичні групи Військово-морських сил ЗСУ виконали бойові стрільби по морських, повітряних і берегових цілях, провели мінно-загороджувальні і пошуково-рятувальні дії, охорону і оборону пунктів базування. Крім цього, українські морські піхотинці здійснили висадку морського тактичного десанту, провели протидесантні дії в певних районах.
Задіяна в навчанні від українських ВМС та інших видів ЗСУ авіація, крім підтримки підрозділів, здійснювала повітряну розвідку, польоти на пошук і знищення об'єктів, відображала удари засобів повітряного нападу противника. Підрозділи інших військових формувань забезпечили посилення ділянок державного кордону, охорону автомобільних мостів і виконали інші завдання за призначенням.
Читайте також: Колесо спровокувало потрійне ДТП в Києві
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Механизм откатных ворот Сайт, на котором знают толк в аккумуляторах Качественное постельное белье в разных расцветках Ритуальные услуги высокого качества Особенности выбора хорошего шумомера

Последние новости