Знайдено рослинний препарат, який може замінити Віагру

30.08.2018 17:40 0

Знайдено рослинний препарат, який може замінити Віагру

Оливкова олія може дати більший імпульс чоловічої потенції, ніж віагра, кажуть фахівці Афінського університету.
Щотижнева доза оливкового масла може бути ефективніше за віагру для чоловічої сили, показало нове дослідження. Всього 9 столових ложок олії в тиждень достатньо, щоб на 40% збільшити потенцію, пише daily-news.com.ua
Оливкова олія має безліч переваг для здоров'я, включаючи підтримку працездатності кровоносних судин і кровообігу по всьому тілу. Аналіз стану 660 чоловіків старше 67 років показав, що шанувальники середземноморської дієти, які споживають оливкову олію, демонструють більше сили в спальні.
Оливкова олія також може допомогти значно збільшити рівень тестостерону, що знижує ризик виникнення еректильної дисфункції. В цілому, провідний автор Христина Хрісохоу (Christina Chrysohoou) говорить, що дієта і фізичні вправи відіграють ключову роль в поліпшенні статевого життя людей середнього віку і літніх людей.
Читайте також: Названі найкорисніші продукти для серця
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить Лего в Украине? Ручная работа в создании ювелирных украшений Как получить вид на жительство в Киеве интересует многих иностранцев Бойлы для ловли карпа Какой марки выбрать холодильник?

Последние новости