Українка зібрала рекордну кількість сонечок

26.08.2018 9:27 1

Українка зібрала рекордну кількість сонечок

Жінка серйозна замислилася над створенням власного музею.
Дніпрянка Надія Комарова зібрала колекцію, що увійшла до Книги рекордів України. Вона налічує 11680 витворів із сонечками.
Про це повідомляє СобКор.
Квартира математика за фахом перетворилася на королівство сонечок. Жінка захоплювалася цими жуками ще з дитинства. ЇЇ батьки навіть зберегли картинку з дівчинкою, одягненою в костюм сонечка.
Перші дві тисячі сонечок Комарова зібрала дуже швидко, адже велику кількість дарували друзі та знайомі. Далі жінка ретельно відшукувала все, що присвячено сонечкам. Велику цінність для жінки мають вироби, виготовлені українськими майстрами вручну.
Жінка зробила тату і має вражаюче зібрання аксесуарів та одягу, проте виділятися не любить у повсякденному житті.
Поруч із сонечками у колекціонери живе товариський кіт Пульс, який у царстві жуків почувається комфортно.
Надія заробляє продажем парфумерії, нові екземпляри до колекції купує сама. Батьки та дорослий син Надію підтримують, подарунки надсилають навіть незнайомі люди.
Колекціонер уже двічі била свій власний рекорд, а наступним етапом планує книгу рекордів Гіннеса.
Читайте також: Мережу вразив відеозапис, на якому український десантник співає гімн Січових стрільців – "Ой у лузі червона калина…".
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Газоблок і пеноблок: особливості, властивості і будівельні нюанси Самый популярный портал по игре Minecraft Pocket Edition Обучение за рубежом теперь доступно и для украинцев Респираторы по лучшей цене - что нужно знать Деньги в долг: Как получить финансовую поддержку в Беларуси

Последние новости