Дружину харківського "стрільця" виявили мертвою

21.08.2018 13:16 0

Дружину харківського

Поліція підтвердила вбивство дружини стрільця, котрий напав на мерію Харкова
Під час огляду будинку вилучили велику кількість вогнепальної зброї, патронів і станок для їх виготовлення
Поліція Харкова підтвердила вбивство дружини чоловіка, який у ніч проти 20 серпня відкрив стрілянину в Харківській міській раді. Про це повідомив голова ГУ Нацполіції Харківської області Олег Бех на брифінгу, повідомляє daily-news.com.ua
"Знайдена жінка, родичка, з вогнепальними пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, яка разом із судовим медиком побачили у приміщенні жінку, у якої були декілька вогнепальних поранень. Смерть наступила ще 19-го серпня. У жінки були вогнепальні поранення лівого ока, щелепи, шиї і на передпліччі. Вона була мертвою біля свого ліжка. В ході огляду місця пригоди було знайдено і вилучено велику кількість вогнепальної зброї, патронів, також станок, на якому виготовлялись патрони", - заявив Бех.

Ім'я загиблої - Наталія Пояркова 1976 року народження. Вона одружилась із розшукуваним харківським стрільцем Олександром Поярковим у 2014 році.
У поліції зазначили, що підозрюваний у вбивстві зловживав алкоголем, і, ймовірно, убив дружину, перебуваючи напідпитку.
"Зараз ми розуміємо, що під впливом алкоголю, стресу він застрелив свою дружину. На місці знайдено гільзи, які також збігаються із гільзами, які знайдені під міськрадою. Він був опізнаний родичами", - заявив Бех.
Нагадаємо, що в центрі Харкова сталася стрілянина, в результаті якої загинув поліцейський - Дмитро Кірієнко
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Корейская косметика для вашего идеального внешнего вида Сухой корм для собак премиум класса Военная одежда, тактическое снаряжение и различные милитари аксессуары в магазине Tactical Gear Частые поломки и ремонт часов Apple Watch Теплые и качественные одеяла для дома

Последние новости