Шарліз Терон здивувала зовнішнім виглядом

20.08.2018 17:09 0

Шарліз Терон здивувала зовнішнім виглядом

Актриса захопила стильним пляжним аутфітом.
43-річна зірка фільму «Пограбування по-італійськи» продовжує зніматися в різноманітних картинах. Однак останнім часом Шарліз Терон все частіше помічають з дітьми.
Адже зірка Голлівуду не так давно усиновила дітей, під час поїздки до Південної Африканську Республіку, передає daily-news.com.ua
Тому тепер знаменита блондинка приділяє весь вільний час майбутнім спадкоємцям. Наприклад, вчора зірку фільмів, а також її малюків застали на Багамських островах. Шарліз вдалося похвалитися оновленими формами, а також стильним пляжним аутфітом.
Уродженка африканського континенту блищала в модних плавках, солом'яному капелюсі з широкими полями, а також облягаючому лонгсліви чорного відтінку. Примітно, що голлівудська актриса доповнила актуальний аутфіт, віддавши перевагу сонцезахисним окулярам, ​​а також численним аксесуарам.
Шанувальники припустили, що блондинка відмовилася від роздільного бікіні, оскільки намагається приховувати обвислий живіт. Нагадаємо, що заради останньої ролі в кінофільмі «Таллі» знаменита блондинка набрала близько 25 кілограм. Зараз Шарліз вдалося позбутися 23, але актриса продовжує удосконалювати фігуру.
Не секрет, що Терон регулярно відвідує спортивний зал, пристрастилася до прогулянок на велосипеді, а також займається йогою. Проте, блондинка зізналася, боротьба із зайвими кілограмами дається кіноактрисою насилу. Тому уродженка африканського континенту не стане знову експериментувати над власною зовнішністю. Шарліз заявила, що буде відмовлятися від ролей, якщо їй знову знадобиться набирати кілька десятків зайвих кілограмів. На щастя, шанувальники відзначають, що Терон вдалося прийти в форму, незважаючи на всі труднощі.
Шарліз Терон здивувала зовнішнім виглядом
Нагадаємо, що в центрі Харкова сталася стрілянина, в результаті якої загинув поліцейський - Дмитро Кірієнко
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Разнообразная посуда для вашего ресторана Свіжі молочні вироби від виробника Казино - отличная платформа для отдыха в 2021 году Гипсокартон по выгодной цене в Сумах В клубе Вулкан игровые автоматы раздают джек-поты

Последние новости