Названі продукти, які негативно впливають на запах тіла

18.08.2018 17:25 18

Названі продукти, які негативно впливають на запах тіла

Риба здатна «ділитися» своїм специфічним запахом з тілом людиною
Відомо, що неприємний запах тіла, що виникає при потовиділенні, викликається бактеріальною активністю на шкірі. Однак, крім бактерій, стверджують вчені, зіпсувати тілесний запах здатні також деякі продукти харчування, пише daily-news.com.ua
Зокрема, до таких належить алкоголь - перший серед напоїв, що сприяють погіршенню запаху тіла. Фахівці пояснюють: при засвоєнні зі спирту виділяється нетоксична оцтова кислота, яка залишає організм в тому числі через пори в шкірі. Це і обумовлює неприємний аромат.
М'ясо також може зробити запах тіла гірше. Це, на думку вчених, пов'язано з тривалим періодом його перетравлення. М'ясні волокна можуть почати розкладатися, ще не встигнувши покинути організм.
Риба здатна «ділитися» своїм специфічним запахом з тілом людиною, а тому теж входить до цього списку. Що міститься в ній вітамін В 4 (холін) має властивість наділяти наше тіло рибним душком.
Помідори у багатьох відношеннях корисний продукт, але зв'язок між неприємним запахом тіла і вживанням цих овочів була підтверджена експериментально. З'ясувалося, що на запах поту від людського тіла, впливають містяться в томатах речовини каротиноїди (природні пігменти) і терпени (вуглеводи). При цьому ефект посилюється разом з кількістю з'їдених помідорів.
Крім того, «нагородити» поганим запахом може практично будь-яка капуста. У цьому овочі, навіть включаючи суперцінами брокколі, міститься сірка, яка при попаданні в організм розщеплюється на речовини зі специфічним запахом.
Молоко вимагає для свого нормального засвоєння спеціального ферменту, яким володіють далеко не всі дорослі люди. Якщо з його переварюванням є проблеми, це може виражатися і в тому, що піт після вживання молока буде пахнути неприємно.
Звичайно ж, в список увійшли також цибулю і часник.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Заказать полукаркасный рюкзак недорого Комп’ютерна діагностика автомобіля в СТО Гермес Шикарное вечернее красное платье для настоящей королевы Идеальный надежный камин для вашего дома Стоит ли доверять машинам Alfa Romeo?

Последние новости