США передали Україні сучасну військову техніку

18.08.2018 11:18 0

США передали Україні сучасну військову техніку

Сполучені Штати Америки передали Україні два контрбатарейні радари.
Про це повідомляє daily-news.com.ua
За його інформацією, церемонія передачі відбулася у п’ятницю за участі начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка та посла США в Україні Марі Йованович.
Посольство подякувало Сполученим Штатам за допомогу в оснащенні Збройних сил України сучасними зразками військової техніки, "які підвищують обороноздатність української армії та допомагають у боротьбі з російським агресором".
За інформацією "Укрінформу", Йованович на церемонії передачі техніки заявила, що вартість пакету такого обладнання (разом з навчанням та деталями) становить близько 50 мільйонів доларів.
"Ці радари дозволять уникати жертв серед мирного населення, а також нададуть спроможність ЗСУ запобігати цьому. Очолювані Росією сили більше не зможуть безкарно завдавати ударів по мирному населенню та Збройним силам України. Радари дозволяють чітко визначити та надати необхідну інформацію для артилерійських підрозділів", - зазначила вона.
Муженко у своєму виступі сказав, що Україна стала першою країною у світі, якій США дозволили самостійно займатися технічним обслуговуванням та ремонтом радарів.

Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оцените качество тайтсов от Totalfit Качественные фильтры глубокой очистки топлива Лучшие мини-печи 2017 года Работа за границей для украинцев Все о биржевых котировках по природному газу

Последние новости