В один із гральних закладів Києва увірвалися п'яні з ножами

18.08.2018 11:48 0

В один із гральних закладів Києва увірвалися п'яні з ножами

У суботу, 18 серпня, троє молодих людей в стані алкогольного сп'яніння увірвалися в будівлю «Національної лотереї» за адресою Голосіївський проспект, 132.
Хлопців затримали співробітники охоронної фірми «Сіріус», передає daily-news.com.ua
Надзвичайна подія сталася близько 2:00. За словами затриманих молодих людей, вони прийшли в гральний заклад, щоб випити пива і не збиралися грати. Однак алкогольні напої їм продавати погоджувалися тільки, якщо вони куплять ігрові фішки. Хлопці відмовилися це робити, після чого у них виник словесний конфлікт з адміністратором закладу. Вони додали, що незабаром вибігли представники охорони і агресивно вивели їх із закладу. Після цього, за їхніми ж словами, охоронці на них напали на перетині вулиць Васильківської та Ломоносова. Одного з них повалили на землю і почали бити ногами.
Версія співробітників охоронної фірми відрізняється від версії молодих людей. За словами охоронців, п'яна компанія прийшла до грального закладу, де з самого початку вела себе зухвало і агресивно. Коли сек'юріті попросили молодих людей покинути приміщення, ті дістали ножі, накинулися на них, після чого спробували сховатися. Охоронці одягли бронежилети і вирішили затримати агресивну компанію, яка могла становити небезпеку для перехожих. На допомогу сек'юріті прийшов водій, який бачив, що відбувається. Він зупинив молодих людей вистріливши кілька разів в повітря з травматичного пістолета. Після цього охоронці затримали трьох бешкетників.
В результаті події у одного з нападників розбитий ніс. Всіх молодих людей доставили до районного відділу поліції для дачі показань. Поліцейські підтвердили версію співробітників «Сіріуса». На місці працювали два екіпажі патрульної поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група.
Читайте також: Трамп готовий віддати Крим Росії
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Обзор фильма «Изгоняющий дьявола» Неограниченные возможности на лучшем игровом портале Светильники для бильярда в Киеве Онлайн-тотализатор в Украине: где сделать ставки на футбол? Минеральные удобрения от компании Макош

Последние новости