Український ринок покинув ще один банк

16.08.2018 14:06 0

Український ринок покинув ще один банк

Національний банк України (НБУ) відкликав банківську та генеральну ліцензії на здійснення валютних операцій у Діві Банк (DV Bank).
Як передає daily-news.com.ua, відповідне рішення №543-рш прийнято правлінням НБУ 14 серпня.
При цьому, НБУ зазначає, що банк прийняв рішення про добровільне припинення банківської діяльності без ліквідації юридичної особи.
Диви Банк - вже п'ятий банк, який прийняв таке рішення. Нацбанк за аналогічною процедурою вже відкликав ліцензії у банків Фінансовий партнер, Апекс-Банк, Промислово-фінансовий банк і Кредит Оптима Банк. Крім того, в березні 2018 року рішення здати ліцензію прийняв БМ Банк.
Акціонерами Діві Банк є Олександр Горбачевський (40%), Ірина Горбачевська (25%), Сергій Горбачевський (17%), Наталія Доага (9,7%) і Ольга Бунецький (8,3%).
Нагадаємо, що в березні 2017 року суд заарештував майно голови правління Діві Банк Сергія Горбачевського у справі про присвоєння 129 млн грн. А в квітні того ж року Печерський райсуд Києва заарештував самого Горбачевського.
Читайте також: Запаси вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ впали на 20%
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отличные трости ручной работы Качественные кондиционеры с профессиональной установкой «под ключ» в Киеве Продвижение брендов на внутренних и зарубежных сайтах Поиск жилья онлайн Матрасы отличного качества и по доступным ценам

Последние новости