Відомий виробник телефонів втрапив у гучний скандал

16.08.2018 14:36 0

Відомий виробник телефонів втрапив у гучний скандал

Комісія з справедливої торгівлі Японії вивчає питання про те, що Apple неналежним чином чинила тиск на Yahoo Japan, щоб закрити платформу для потокової гри, яка конкурувала з iOS App Store.
Як повідомляє daily-news.com.ua, Yahoo Japan Game Plus дозволив людям купувати повні ігри, зроблені для інших платформ, і грати в ігри HTML5 на мобільних телефонах, що дозволило б власникам iPhone отримати гри без покупки в App Store.
Yahoo Japan скоротила бюджет програми минулої осені, всього через кілька місяців після її запуску, і сказала партнерам, що це пов'язано з тиском з боку Apple. Кажуть, що він почав подавати скарги в ФТК Японії приблизно в той же час.
У розробників практично немає доброї альтернативи App Store на iOS. Існує безліч функцій, які можуть використовувати тільки власні програми, що вимагає їх покупку через App Store і надання Apple 30-відсоткового скорочення більшості продажів.
Хоча важко уявити, що веб-платформа вкрала багато уваги від App Store, проте будь-яка альтернатива, яка працює досить добре, буде представляти загрозу. Це особливо важливо, оскільки Apple все більше фокусується на доходи від свого підрозділу послуг. Як приклад того, що може трапитися: Google, як очікується, втратить 50 мільйонів доларів всього за наступні п'ять місяців, тому що Epic Games змогла обійти Play Store при запуску Fortnite на Android.
Читайте також: Вражаюче архіологічне відкриття зробили на Миколаївщині
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Украинский бизнес форум Бытовой и профессиональный инструмент и оборудование Неловкие моменты в пейнтболе Гробы оптом для любого кошелька Современные насосы ЭЦВ для выкачки воды из скважин

Последние новости