Скинути вагу удвічі швидше: п'ять простих правил

15.08.2018 11:39 0

Скинути вагу удвічі швидше: п'ять простих правил

Навіть дуже маленькі зміни в харчуванні та способі життя негайно позначаться на вашій фігурі – і тільки від вас залежить, в плюс або в мінус.
Пише видання daily-news.com.ua
БІЛЬШЕ ЯЄЦЬ!
Яйця – найкращий продукт для схуднення. Серйозно: в них багато білка, мало калорій і дуже високий вміст корисних мікроелементів. Якщо перейти на сніданки з яєць, за 8 тижнів ви втратите на 65% більше зайвої ваги, ніж дотримуючись будь-який інший дієти – це факт, доведений дослідженнями. Вам все ще потрібні додаткові аргументи? Тоді згадайте про те, що білковий сніданок – кращий захист від імпульсивних перекусів протягом дня.
БІЛЬШЕ СПЕЦІЙ!
Перець чилі містить з’єднання, зване капсаїцином, яке стимулює метаболізм і збільшує спалювання жиру. Крім того, капсаїцин знижує апетит і допомагає калоріям перероблятися в енергію, а не в жир.
СЛІДКУЙТЕ ЗА ПРОБІОТИКАМИ!
Пробіотик – це живі бактерії, які живуть в кишечнику і приносять вашому здоров’ю дуже велику користь. Так, вони позитивно позначаються на стані шлунково-кишкового тракту, серця і, звичайно, допомагають боротися із зайвою вагою. Як показали дослідження, у людей із зайвою вагою бактеріальна флора кишечника відрізняється від тієї, яка живе всередині струнких. Пробіотики допоможуть відновити нормальну мікрофлору
СПІТЬ
Довго, солодко і в темряві. Люди, які мають проблеми зі сном, на 55% частіше страждають ожирінням – в першу чергу тому, що порушення сну негативно позначаються на роботі гормональної системи і метаболізму. А ще недолік сну заважає нам регулювати апетит: учасники одного з експериментів відзначали, що після безсонної ночі вони протягом дня з’їдали набагато більше (в тому числі «заборонених» продуктів), ніж якщо напередодні добре висипалися.
БІЛЬШЕ КЛІТКОВИНИ І ВОЛОКОН!
Продукти з високим вмістом харчових волокон і клітковини – ще один друг усіх, хто хоче схуднути. Волокна заповнюють шлунок, підтримуючи почуття ситості, а також допомагають в роботі нашого кишечнику. А клітковина – обов’язкова умова нормального метаболізму. Так що стежте за тим, щоб у вашому щоденному раціоні було достатньо продуктів, багатих цими речовинами.
Читайте також: вчені відкрили новий метод лікування онкології
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отзывы о хороших строителях в Киеве Технологии строительства в зимнее время Стратегічна екологічна оцінка Чем аренда квартиры посуточно в Черкассах интереснее для клиента, нежели номер в гостинице? Послуги консалтингової компанії у Львові

Последние новости