Наприкінці тижня Землю накриє магнітна буря: як вберегтися

14.08.2018 10:26 0

Наприкінці тижня Землю накриє магнітна буря: як вберегтися

Магнітні бурі будуть спровоковані усилившейся активністю Сонця на цьому тижні, 16 і 17 серпня.
За даними daily-news.com.ua, в ці дні очікується слабка магнітна буря до чотирьох балів, а за іншими - геомагнітне явище буде досить сильним, навіть здатним викликати збої в роботі мобільного зв'язку або техніки.
Чим може загрожувати
Вчені не мають єдиної думки щодо того, наскільки магнітні бурі впливають на самопочуття людей і тварин. Будь-які великі дослідження не проводилися, тому не існує чітких критеріїв виміру впливу геомагнітних збурень на здоров'я людини.
На думку одних фахівців, бурі позитивно впливають на організм, друге - що це явище не впливає на здоров'я, а третє - що бурі можуть провокувати сплеск серцево-судинних захворювань.
Однак багато медиків підкреслюють, що бурі не позначаються на здорових людях, проте їх вплив можуть відчути на собі метеозалежні, а також люди з хворобами серця і судин. Гіпертонікам загрожує підвищений артеріальний тиск, гіпотонікам, навпаки, знижений. Також може спостерігатися зниження працездатності, загострення хронічних захворювань, головні болі, підвищення тривожності, безсоння.
Для запобігання проблем зі здоров'ям гіпертонікам радять зменшити вживання солі і пити більше води. Гіпотонікам - вживати тонізуючі настойки, наприклад, лимонника або елеутерококу.
Також метеозалежним людям порадили уникати сильних фізичних навантажень і робіт під палючим сонцем.
Крім цього, людям радять відмовитися від вживання алкоголю, важкої для шлунка їжі, частіше провітрювати приміщення і виходити на прогулянки.
Читайте також:
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные планшеты в Украине с гарантией Качественная корейская косметика по доступной цене Экстраординарная экскурсия в Чернобыль Медицинское оборудование для клиник Итальянские купальники по доступным ценам

Последние новости