Нові Білорусько-Турецькі домовленості: яку вигоду може отримати Україна

10.08.2018 18:55 0

Нові Білорусько-Турецькі домовленості: яку вигоду може отримати Україна

Білорусь і Туреччина обговорюють створення вантажного сполучення по річці Дніпро, включаючи будівництво річкового порту в селищі Нижні Жари Гомельської області.
Про це пише daily-news.com.ua з посиланням на повідомлення посольства Білорусі в Туреччині.
«Даний порт в перспективі може стати великим транзитним вузлом, що з'єднує східну і західну частини нового Шовкового шляху з Китаю до Європи. Реалізація даного проекту може створити для Білорусі нові можливості по організації експортно-імпортних поставок товарів, поліпшити логістику білоруських вантажів, забезпечити додаткові валютні надходження в бюджет, створити нові робочі місця і в цілому сприятиме зростанню конкурентоспроможності продукції білоруських підприємств », - заявили в посольстві.
На нинішньому етапі проектом зацікавилися три турецькі компанії, представники яких на рівні провідних профільних співробітників входять до складу турецької делегації.
Читайте також: Представник Президента України в Криму зробив гучну заяву про засуху на півострові
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Покрывало на кровать из натурального материала Где заказать написание дипломной работы Современные декоративные покрытия для стиля Лофт Какие параметры важны при выборе моторного масла Mobil? Отзывы о хороших строителях в Киеве

Последние новости