Мільярд гривень: яке українське місто сплатило найбільше податків

08.08.2018 16:06 0

Мільярд гривень: яке українське місто сплатило найбільше податків

Половину всіх податків з зарплати платять жителі Києва - ДФС
Платники податків з Києва задекларували і сплатили понад 1 млрд грн, що становить майже половину всіх зобов'язань за поданими майновим деклараціями по країні.
Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби в Києві.
Відзначається, що за результатами нинішньої кампанії декларування в Україні було задекларовано і узгоджено до сплати 2 млрд 167 млн ​​грн податку на доходи фізичних осіб та 273,5 млн грн військового збору.
При цьому 1 млрд 48 млн грн ПДФО і 115,4 млн грн військового збору були задекларовані платниками Києва.
«1 + серпня закінчився термін сплати самостійно визначених податкових зобов'язань за поданими в цьому році декларацій про майновий стан і доходи. Мені дуже приємно констатувати, що на кінець липня кияни сплатили 95% зазначених зобов'язань. Дуже вдячна всім і кожному платнику окремо за сумлінність і відповідальність », - повідомила вона.
За даними Демченко, в результаті проведення кампанії декларування-2018 на 31 липня в бюджет надійшло 998 млн грн податку на доходи фізичних осіб і 110 млн грн військового збору.
У порівнянні з підсумками минулорічного декларування доходів громадян, в поточному році надходження до бюджету зросли - на 351,8 млн грн податку на доходи фізосіб і 41,9 млн грн військового збору.
Читайте також: Витік азоту на Дніпропетровщині: чи є небезпека людям. Фото. Відео
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новейшее игровое заведение онлайн Супер Слотс Качественная разработка приложений Треккинговые палки для вас Сервис по поиску специалистов для ремонтных работ «Vip Detailing» - качественное покрытие кузова автомобиля специальной антигравийной пленкой в Киеве

Последние новости