В Ірландії знайшли унікальне послання до льотчиків Люфтваффе

07.08.2018 11:46 0

В Ірландії знайшли унікальне послання до льотчиків Люфтваффе

В Ірландії знайдене кам'яне послання для екіпажів німецьких бомбардувальників під час Другої світової війни. Напис був викладений з білих каменів і вкопаний в землю.
У графстві Уїклоу на сході країни виявлено напис з каменів Éire, про це пише daily-news.com.ua
По всій країні було зафіксовано близько 80 таких послань, щоб запобігти випадковому бомбардуванню, тому, що Ірландія була єдиним членом Британської співдружності, хто зберігав нейтралітет під час війни. Послання найчастіше залишалися на західному узбережжі, а для сходу країни є незвичайними.
Знак на пагорбі Брей-Хед перебував під рослинністю протягом десятиліть, але знову проступив після недавньої пожежі. Кам'яну композицію виявив екіпаж поліцейського вертольота.
Відзначимо, що під час війни Люфтваффе прагнули завоювати перевагу в повітрі і знищити наземну військову інфраструктуру Великобританії активними бомбардуваннями. Це увійшло в історію як битва за Британію - великий авіаційний бій, що змусила фюрера Великонімецького рейху Адольфа Гітлера відмовитися від планів наземної висадки.
Читайте також: П'ять природних способів заспокоїти свої нерви
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сувенирные значки на заказ в Киеве Качественная и быстрая установка ГБО под ключ Лучшее средство от незначительных кожных заболеваний Как вызвать такси дешево Качественные очки для водителя

Последние новости