Американська розвідка зробила різку заяву щодо Росії

03.08.2018 13:26 0

Американська розвідка зробила різку заяву щодо Росії

Глава нацрозвідки США розповів, як РФ намагається вплинути на осінні вибори в Конгрес
За словами Коутса, Росія використовує різні способи впливу - за допомогою ЗМІ, соцмереж, інтернет-ботів, суб'єктів, яких вона наймає, своїх "довірених осіб"
Росія продовжує робити спроби втручання в проміжні вибори в Конгрес США, які повинні відбутися восени 2018 року. Про це заявив директор Національної розвідки США Деніел Коутс, передає daily-news.com.ua.
"Ми продовжуємо спостерігати з боку Росії повсюдну пропагандистську кампанію з метою послабити і розділити Сполучені Штати", - стверджує Коутс.
Новини по темі: Білий дім: Трамп не потерпить іноземне втручання у вибори США
На питання журналістів, чи проводяться кібератаки на політичні процеси США за вказівкою російської влади або без них, директор нацрозвідки відповів: "І так, і так. І я хочу додати, що Росія використовує різні способи впливу: за допомогою ЗМІ, соцмереж, інтернет ботів, суб'єктів, яких вона наймає, своїх "довірених осіб". Все вище перераховане і навіть більше ".
При цьому Коутс додав, що Росія не єдина країна, яка зацікавлена ​​в розхитуванні внутрішньої політичної ситуації в США. Також він сказав, що російська кампанія по втручанню в проміжні вибори в 2018 році не така потужна, як під час президентських в 2016-м.
Читайте також: Стало відомо де проводить свою відпустку міністр МВС
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где напечатать качественные фото во Львове Разнообразные туры в Карпаты от туроператора Bomba tour Речные круизы, прогулки, экскурсии и торжественные мероприятия на теплоходе Как и где заправить картридж в Чернигове Как сделать квартиру более теплой

Последние новости