Жорстоке вбивство на Дніпропетровщині: жінку задушили монтажною стрічкою

01.08.2018 15:55 0

Жорстоке вбивство на Дніпропетровщині: жінку задушили монтажною стрічкою

Жінка була вбита в парковій зоні Покрова. Тіло жертви виявив випадковий перехожий про це повідомляє daily-news.com.ua
За результатами СМЕ, 52-річна потерпіла померла від асфіксії. Підозрюваний у вбивстві був встановлений правоохоронцями. Про це інформує відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.
З'ясувалося, що напередодні ввечері місцева мешканка разом зі знайомими чоловіком і жінкою пили алкоголь. Через ревнощі спалахнула сварка, в ході якої товариш по чарці задушив подругу монтажною стрічкою.
Затриманому в порядку ст. 208 КПК України чоловікові 64 роки, він також місцевий житель. Його неодноразово судили за вчинення тяжких злочинів. У листопаді минулого року чоловік покинув в'язницю, де провів 11 років за вбивство.
У квартирі підозрюваного було знайдено і вилучено телефон, що належить потерпілій.
Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Винної особи загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне.
Нагадаємо, що У Дніпрі Volkswagen задавив на смерть неуважного пішохода
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Всегда свежие розы от украинского производителя Английский лагерь для ваших детей Стоматология на Оболони Dentalwood станет верным помощником для всей семьи Играть на Casino Rox, чтобы отдыхать Экономические университеты Польши: преимущества и ценовая политика

Последние новости