Дихати в Києві стане важче і ось чому

31.07.2018 20:59 0

Дихати в Києві стане важче і ось чому

Метеорологічні умови сприяють накопиченню і утриманню шкідливих домішок в повітрі
Синоптики попереджають про високий рівень забруднення повітря в Києві 30-31 липня. Про це повідомляє daily-news.com.ua з посиланням на Укргідрометцентр.
Відзначається, що в Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню і утриманню шкідливих домішок в приземному шарі повітря.
"За даними постів спостереження ЦГО ім. Бориса Срезневського, рівень забруднення діоксидом азоту досяг 5-6 середньодобових ГДК (гранично-допустима концентрація), в районах площ Бессарабської і Деміївської; Оболонського проспекту; вулиці Довженка і проспекту Перемоги", - повідомляють в КМДА.
Крім цього, рівень забруднення формальдегідом досяг 5-7,5 середньодобових ГДК, в районах площ Бессарабської і Деміївської; Оболонського проспектів і Перемоги, бульвару Лесі Українки і вулиць Довженка, Попудренка, Каунаська.
За прогнозом Гідрометцентру, така погода - антициклональний характер погоди, денна висока температура і нічні затримують шари повітря - втримаються в Києві до 3 серпня 2018 року.
Читайте також: в Європі спалахнув гучний скандал через Крим
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Модная одежда по выгодным ценам Как выбрать аудиторскую компанию Закажите цветы, чтобы порадовать себя и своих близких Новогодние гирлянды для улицы от монохромного свечения белого, синего, красного Бархатные материалы, азиатские стили, милитаризм

Последние новости