Непогода забрала життя сотень японців

31.07.2018 16:55 0

Непогода забрала життя сотень японців

Понад 57 тисяч японців звернулися за медичною допомогою з симптомами теплового удару
За останній місяць в Японії через стихійних лих загинули не менше 347 людей. Про це повідомляє daily-news.com.ua.
В результаті зсувів і повеней, викликаних проливними дощами, на заході країни загинули 222 людини. Дев'ять людей вважаються зниклими без вести.
Ще 125 людей померли за місяць від небувалої спеки. Також понад 57 тисяч японців звернулися за медичною допомогою з симптомами теплового удару.
Раніше повідомлялося, що через спеку в Японії загинули щонайменше 65 осіб.
За інформацією рятувальників, більше 22 тисяч громадян госпіталізували через теплових ударів. Серед них приблизно половина - люди похилого віку. У метеорологічному управлінні спеку в країні було визнано стихійним лихом.
У Токіо і Кумагаі зафіксували температурні рекорди - стовпчик термометра піднімався вище 40 градусів тепла. Згідно з інформацією японських синоптиків, надзвичайна спека в державі ще буде зберігатися.
Також в результаті потужного тайфуну в Японії постраждали 23 людини.
Зокрема, шестеро людей постраждали в результаті сильного удару хвилі в потік автомобілів, які рухалися по прибережному шосе в місті Одавара. Пошкодження при цьому отримали близько 15 машин. Також через тайфун скасували понад 140 внутрішніх авіарейсів.
Нагадаэмо, що у Греції вирують великі лісові пожежі
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

«Moyo Shop» - мобильное приложение Что нужно знать при покупке квартиры Гелиосистемы против высоких тарифов Аренда недорогого жилья в Карпатах Стоит ли доверять машинам Alfa Romeo?

Последние новости