В Одесі хлопець вкрав майже 1 мільйон доларів (ФОТО, ВІДЕО)

29.07.2018 16:36 0

В Одесі хлопець вкрав майже 1 мільйон доларів (ФОТО, ВІДЕО)

На вулиці його чекав знайомий на автомобілі. Він відвіз чоловіка в готель, звідки той потім оговтався до Києва, де мав намір сховатися. "Розчинитися" в столиці йому не вдалося: вже через день підозрюваного затримали співробітники поліції - в готелі, де той зупинився.
З'ясувалося, що фігурант - раніше засуджений за майнові злочини громадянин сусідньої держави.
У чоловіка вилучили сумку з вкраденими грошима, частина яких він вже встиг витратити - на придбання авто, дорогих брендових речей та інше. За наявною у слідства інформації, фігурант «гастролював» по ​​Україні, займаючись квартирними крадіжками.
Крім того, він підозрюється в скоєнні в Одесі і області та інших злочинів, в тому числі, розбою. Йде перевірка його причетності до ряду кримінальних епізодів.
Поліцейські знайшли і водія, як таксиста возив підозрюваного по місту. Правову оцінку його діям дадуть після з'ясування всіх обставин. Кримінальне провадження щодо «російського гостя» розпочато за статтею про крадіжку.

Передбачене покарання - позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Як працює криптобмінник, і як ого обрати Магазин військової атрибутики «Символіка» Бюро переводов в Киеве Програма для магазину ЖК POLARIS – уникальная концепция и доступная стоимость

Последние новости