Окупанти масово виганяють українців з Криму: введена програма «заміщення»

29.07.2018 16:05 0

Окупанти масово виганяють українців з Криму: введена програма «заміщення»

Про це заявила відома журналістка і блогер Лариса Волошина.
За її словами, у кримчан дуже швидко забирають все, до чого вони звикли. Їх звільняють з роботи і забороняють чимось займатися.
«Грошей місцевим жителям критично не вистачає. Більш того, їх звільняють з роботи, щоб замінити їх на приїжджих з материкової Росії. Це повальна ситуація. Закриваються ринки, людям без будь-яких причин забороняють торгувати. Те, чим жили кримчани, до чого вони звикли, зараз прибирається шаленими темпами», - розповіла Волошина.
До того ж, російська влада на півострові вже починає витісняти населення з українськими документами.
«Тому Росія зараз або повинна почати утримувати кримське населення, а його там разом з приїжджими близько 3 мільйонів, або почати поступово витісняти людей з українським паспортом. Вони це і роблять», - додала вона.
У окупантів також придумали хитрий план, як все більше заселити півострів росіянами. У Росії придумали програму «Гідна старість». Суть її в тому, що «військовим пенсіонерам по всій Росії дають кредити, майже дарують гроші, щоб вони купували у українських громадян майно в Криму і переїжджали жити до Криму».
А жителів Криму, навпаки, намагаються виселити на Далекий Схід.
«Всіляко сприяють, щоб кримські діти їхали вчитися в російські вузи і не поверталися. Але, як розповідають викладачі кримських вузів, з усією Росії надходять до них на бюджет. Це люди з Удмуртії, там немає кримських дітей », - зазначила Волошина.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выкуп любых автомобилей, в том числе и после ДТП Как красиво оформить детскую комнату Стильный гироборд – отличный способ передвижения Оригинальные запчасти для ремонта телефонов Prestigio Бронирование отелей для летнего отдыха в Карпатах

Последние новости