Що ні в якому разі не можна їсти перед сексом

28.07.2018 19:13 1

Що ні в якому разі не можна їсти перед сексом

Брокколі
Брюссельська капуста, брокколі та цвітна капуста містять цукру, аналогічні тим, що містяться в бобах. Для того щоб переварити капусту, твоє тіло використовує бактерії, що вивільняють метан (це причина здуття живота).
Картопля фрі
Картопля фрі та інший фаст-фуд - це продукти з дуже високим глікемічним індексом. Це означає, що ця їжа вивільняє енергію дуже швидко. Відразу після їжі ви можете відчувати себе прекрасно, але рівень енергії впаде дуже скоро і голод дасть про себе знати.
Ментол
Так, ментол подарує вам свіжий подих, це буде єдиним подарунком. По-перше, ментол в м'яті, наприклад, знижує рівень тестостерону. А жуйка, наприклад, "пропускає" більше повітря, що викличе відрижку.
Солодощі
З звичними солодощами (шоколадками і льодяниками) проблеми дві: трансжири і цукор. Цукор - це "швидкі" вуглеводи. "Швидкі" означає, що він забезпечує енергетичний зліт, але після нього в організмі різко падає рівень ендорфінів. А ось складні вуглеводи підтримують енергію протягом декількох годин.
Енергетичні напої
Солодка газована вода нерідко містить хінін, його використовують як підсилювач смаку. Він різко скорочує ваше сексуальне бажання. Краще випийте трохи звичайної води або трохи вина.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Эффективные энергетические системы — гарантия комфорта Срочный и выгодный выкуп автомобиля От чего хрустят пальцы? Spin City казино Идея для бизнеса – ветеринарная клиника

Последние новости