Які колонки обрати для домашнього кінотеатру?

Насолоджуватися переглядом якісного контенту, слухати улюблені треки без викривлень звучання, неможливо без якісної та правильно підібраної акустики. Сучасні технології дозволяють брендам створювати колонки компактних розмірів, котрі легко розмістити навіть у невеликому приміщенні. Пропонуємо коротку добірку найкращих моделей, з яких ви зможете скомпонувати мультимедіа систему в кімнаті будь-якого розміру. 

PMC Twenty 24 Amarone

Саундбар — повноцінна заміна акустичній системі 5.1 

Саундбар чи звуковий проєктор має компактні розміри, проте дозволяє замінити всю акустичну систему. Саме тому такі пристрої дуже популярні в квартирах невеликої площі. Один з яскравих представників — Soundscape, створений відомою канадського компанією Paradigm.

Для звучання акустики Paradigm Soundscape характерна чудова динаміка, потужні баси, широка дисперсія та уміння створити об'ємний звуковий образ, не прив'язуючись до джерела звуку. 

Для досягнення такої мети в акустиці встановлено чотири 4-дюймові поліпропіленові конусні вуфери з мінеральним наповнювачем. Також присутні три дюймові анодовані, повністю алюмінієві купольні твітери. Для бездротового звязку з компонентами системи передбачена підтримка Bluetooth.

Підлогова акустика — об'ємний щільний звук

Акустичні системи, котрі встановлюються на підлозі, відповідають за створення музичного тла, канви композиції. Саме від них залежить, наскільки чітко будуть передаватися основні тони треку. 

В цій категорії варта уваги акустика Heco Elementa 700, виконана в елегантному класичному дизайні. Серед основних відмінностей акустики варто відзначити: 

  • потужність 300 Вт; 

  • три смуги; 

  • продумана підставка з шипами покращує якість звучання, за рахунок оптимізації акустичної розвязки з підлогою;

  • дифузори низько- та середньочастотних динаміків виконано з довговолокнистого паперу, що на 80% складається з паперу, 20% з вовни; 

  • легкий шовковий купол твітера гарантує кришталево-прозорі верхи.

Центральний канал — відповідальний за основу звукової доріжки

Головна задача центрального каналу — бездоганно відтворювати основну частину звукової доріжки треку, діалоги та звукові ефекти в фільмах. 

Одним з найкращих центральних каналів вважається Polk Audio T30, оснащений 19 мм високочастотним динаміком з шовковим куполом. За передачу середніх частот відповідають пара 135 мм динаміків з композитними дифузорами. Тиловий порт фазоінвертора гарантує високоякісний звук без викривлень навіть на високому рівні звукового тиску. 

Paradigm Prestige SUB 1000SW Gloss Piano Black

Фінальний акорд — потужні баси 

Жодну акустичну систему не можна уявити без сабвуфера, від якого залежить якість басової партії. В цій категорії можна звернути увагу на компактний Paradigm Cinema Sub. Сабвуфер оснащено динаміком з великим ходом, виконаним з посиленого поліпропіленового сополімерного композита. Високошвидкісний порт фазоінвертора з низьким рівнем турбулентності підвищує якість звучання.

Предыдущая новость

Что стоит учесть при лечении рака в Турции? Краща система пакувальної тари Выгодная покупка штамбовой смородины Відмінний житловий комплекс РіверСіті Английский язык доступен каждому

Последние новости