Страховка від компанії «ПРОВІДНА» може покривати воєнні ризики

Страховка від компанії «ПРОВІДНА» може покривати воєнні ризики

Скористатися такою послугою можуть ті клієнти компанії, котрі уклали договори страхування від нещасних випадків.

Голова Правління страхової компанії «ПРОВІДНА» Леся Щербакова розповіла про те, що в компанії реалізували можливість отримати страхове покриття шкоди, яка заподіяна життю та здоров'ю клієнтів внаслідок воєнних дій. Також вона зазначила, що для того, щоб скористатися цією новою послугою, клієнти повинні укласти договори страхування від нещасних випадків. Подібна опція додана і до корпоративних програм з медичного страхування.

Думка клієнта важлива для страхової компанії «ПРОВІДНА»

При розробці страхових продуктів, в компанії «ПРОВІДНА» завжди дослуховуються до думки клієнтів і зважають на їхні нагальні потреби. Наразі в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну з’явились нові ризики, які не враховувати просто неможливо. Саме тому в страховій компанії «ПРОВІДНА» вирішили подбати про захист мирного населення, яке може постраждати під час ракетних ударів та обстрілів. Для цього була реалізована можливість отримати послуги, які враховують умови воєнного часу, тобто покривають шкоду, яка може бути спричинена воєнними діями. Адаптувати страхові продукти до нинішніх реалій у компанії планують продовжувати — пояснила Леся Щербакова.

Покриття через воєнні дії в СК «ПРОВІДНА» тепер доступне кожному

Покриття шкоди, яка заподіяна життю та здоров'ю внаслідок воєнних дій, — це бюджетна опція, яка пропонується мирному населенню, та доступна кожному українцю навіть в умовах фінансової нестабільності, що має місце сьогодні. При аналізі зворотного зв’язку від клієнтів компанії «ПРОВІДНА», можна побачити, що ця опція є популярною, і тому цей факт дає змогу рухатися далі в правильному напрямку, проводячи актуалізацію страхових продуктів. Крім цього, в СК «ПРОВІДНА» враховують платоспроможність українців в цей нелегкий період і надають знижки тим особам, які постраждали від війни.

Детальніше про послугу можна дізнатися, звернувшись до контакт-центру за телефонами: (044) 492-18-18, (095) 933-50-50 (Vodafone), (073) 933-50-50 (Lifecell), (096) 933-50-50 (Kyivstar).

Потрібно зазначити, що пошкодження майна внаслідок воєнних ризиків є класичним винятком із покриття, що зазначено в будь-якому полісі страхування майна. Відповідно до цього, та шкода, яка може бути завдана майну через воєнні дії, не враховується як страховий випадок і не підпадає під покриття дії такого договору страхування. Ці правила не залежать від страхової компанії і однакові в будь-якій країні. Договори страхування майна завжди виключають не тільки очевидні ризики, зв’язані з воєнними діями, приміром попадання снаряда в авто, але й ті можливі збитки, що прямо не пов’язані з війною, наприклад, мародерство.

У страховій компанії «ПРОВІДНА» розуміють, що єдиним варіантом вирішення проблем покриття подібних воєнних ризиків є необхідність переглянути умови щодо зняття такого виключення в договорах та програмах перестрахування у світових перестраховиків.

Предыдущая новость

Быстрый выбор подарков ко дню Святого Валентина Купить солнцезащитные очки Харьков-Яремче, на чем доехать до курорта Прикарпатья? Ресторан для весілля у Львові Доставка квітів Івано-Франківськ

Последние новости