Звичайні, але ефективні продукти для профілактики онкозахворювань

25.09.2018 13:29 2

Звичайні, але ефективні продукти для профілактики онкозахворювань

Захворіти на рак ризикує кожна людина, тому у всьому світі не припиняються пошуки нових ліків і методик терапії смертоносного недуги.
Однак важливим чинником у профілактиці раку є правильне харчування, пише daily-news.com.ua
Наукові фахівці склали список продуктів, які сприяють фізіологічним процесам в організмі, запобігає розвитку раку. Зокрема, одним з таких продуктів було названо авокадо. Його плоди містять речовину глутатіон, що захищає клітини від руйнівної дії радикалів, - завдяки цьому організм стає більш стійким до онкологічних захворювань.
Інший продукт, ефективно захищає від появи пухлин, - волоські горіхи: вони багаті вітаміном E, який діє як потужний антиоксидант і зупиняє розмноження ракових клітин. Також корисний в цьому плані імбир. Корінь імбиру, як показали дослідження останніх років, не тільки підходить для опору простуди і грипу, а й знижує ризик раку шкіри, рак грудей і раку легенів.
Чудовими захисниками тканин і внутрішніх органів від злоякісних пухлин є кольорова капуста і брокколі. Цвітна капуста і брокколі відрізняються присутністю речовини сульфорафан, який діє як активатор імунної системи, яка розпізнає і знищує ракових агентів. Інший корисний овоч - це помідори, багаті джерела сильного антиоксиданту лікопіну.
Також онколога настійно рекомендують включити в раціон харчування морква і часник. Нещодавно вчені прийшли до висновку про те, що часник, відомий своєю здатністю пригнічувати активність хвороботворних бактерій і грибків, дає такий же ефект і щодо ракових клітин. Що стосується моркви, то дослідження демонструють: наявність моркви в щоденному раціоні знижує ризик виникнення різних онкологічних захворювань за рахунок міститься в ній було багато бета-каротину.
Читайте також: Про ці корисні властивості гарбуза багато хто не знає
Увійшов в цей топ і зелений чай - постачальник такої речовини, як галлат епігаллокатехін (EGCG), здатного як уповільнювати розвиток ракових клітин, так і знищувати їх.
Загрузка...

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Брендовая посуда для всей семьи Римские шторы на кухню – лучший вариант оформления окна Как ускорить выплаты по кредитам? Ткань для купальников по выгодной цене Все для любителей музыки в одном магазине

Последние новости