Нерухомість в Ірпені: таунхауси від забудовника

Нерухомість в Ірпені: таунхауси від забудовника

Омріяне власне житло для багатьох – це саме приватний будинок. Така нерухомість, звичайно, може коштувати дорожче. Але можливість не залежати від сусідів та майже їх не чути, не мешкати у людському мурашнику в кілька десятків поверхів, не чути гамору міста, гуляти з дітьми та смажити барбекю на власнім подвір'ї того варта.

Таунхаус – варіант, який об'єднує переваги власного будинку з ціною квартири. У місті Ірпінь нерухомість у останні роки активно будується, і таунхауси від AiD Group – один з найперспективніших варіантів.

Переваги таунхаусів від AiD Group

  • У таунхаусі ви будете мати одну чи дві (у залежності від розташування) спільні стіни з сусідами. Це означає, що ніхто не буде ходити по вашій стелі в незручний час, та шуму взагалі буде менше.
  • Власне подвір'я для альтанки, дитячої пісочниці, барбекю, можливість вирощувати квіти та пряні трави під вікнами, а може, й щось більш суттєве – все залежить від ваших побажань.
  • Ніяких ліфтів, які регулярно ламаються, та сміттєпроводів.
  • Власне місце для паркування, яке ніхто не займе.
  • Доступна ціна – таунхаус коштує значно менше, ніж традиційний приватний будинок подібної площі.
  • Більш того: тайнхаус у Ірпені дешевше за будинок у межах Києва, при цьому час на дорогу до роботи або до навчання частіше за все майже однаковий.

Таунхауси AiD Group розроблено та збудовано для людей. Це можливість мешкати у 15-20 хвилинах шляху від Києва, але у затишнім місці з чистим повітрям та лагідною атмосферою.

Зараз у наявності є таунхауси різної площини – від 80 до 150 кв. м. Забудовник пропонує різні варіанти планування, щоби задовільнити потреби потенційних власників. Кожен таунхаус має унікальну архітектуру та передається з базовим оздобленням – це значно знижує витрати на подальше оформлення інтер'єру.

AiD Group надає гарантіє на кожен таунхаус та виконує офіційне оформлення. Можлива розстрочка, яка для кожного замовника розраховується індивідуально. Обравши придбання у розстрочку, ви зможете в'їхати у власне житло та поступово сплачувати його вартість. Це значно вигідніше оренди будинку чи квартири з паралельним накопичуванням коштів на приватне житло.

Серед варіантів, де можна недорого купити таунхаус Ірпінь цікавий, поперед усе, близькістю до Києва та розвиненою інфраструктурою. Відверто кажучи, таунхауси сьогодні набувають популярності в Україні, тому якщо ви побачили на сайті AiD Group будинок своєї мрії, не зволікайте! Придбайте комфортне житло вже сьогодні – не відмовляйте собі в тім, що є дійсно важливим для вас і вашої родини.

Следующая новость
Предыдущая новость

Факты о кофе, которых вы не знали Букет из роз для любимой Только качественные корма для ваших домашних любимцев Ідеальне взуття для кожної господині Как получить без депозита 100 фриспинов в казино Вавада?

Последние новости