Особливості слухопротезування

Апарат для корекції слуху відноситься до високотехнологічних складних пристроїв. Вибір й налаштування апарату слід довірити кваліфікованим фахівцям в області слухопротезування. Перед тим як придбати пристрій ми рекомендуємо пройти діагностичне обстеження в Центрі «Беттертон» у Львові. Основною спеціалізацією Центра є визначення ступеня приглухуватості, професійна допомога у виборі відповідної моделі апарата для слухопротезування.

Особливості слухопротезування

Правильний підхід

Компанія «Беттертон» реалізує коригувальні пристрої від виробника зі світовим ім'ям - Starkey. Американська торгова марка гарантує надійність, стабільність та довговічність роботи виробів. На сайті великий вибір моделей за доступними для потенційних споживачів цінами. Центр слуху працює в більшості регіонів України, філії є у всіх великих містах. Купуючи СА в «Беттертон», ви отримуєте гарантійний термін, комплексні послуги з налаштування та обслуговування виробів на всіх етапах використання.

Співробітники несуть відповідальність за послуги Центру, тому ми, перш за все, зацікавлені в максимальній реабілітації органів слуху. Фахівці в області слухопротезування допоможуть зробити ваш перший правильний крок на шляху до повноцінного слуху. Кожному пацієнту лікарі складають індивідуальну програму реабілітації, що допомагає в комплексі займатися вирішенням порушень й недоліків у галузі органів слуху.

Вікові зміни

Центр слухової реабілітації «Беттертон» націлений на лікування, а не на реалізацію слухових апаратів. Довірте своє здоров'я кваліфікованим фахівцям з великим досвідом роботи, професійними багаторічними навичками. З віком у людини неминуче погіршується стан здоров'я, в тому числі страждають органи слуху. Грамотний підбір і настройка сучасних СА дозволяє зробити життя людей похилого віку повноцінним, яскравим та цікавим.

Як показали численні дослідження в даному медичному напрямку, ігнорування слухових порушень призводить до погіршення ситуації. Пацієнти, які протягом тривалого часу страждають погіршенням чутності, провокують розвиток багатьох супутніх проблем. До таких належить соціальна замкнутість, важкість спілкування з співрозмовниками. На цьому фоні розвивається невпевненість в собі, депресія, відчуття тривоги й хвороба Альцгеймера. СА в даному випадку вирішать більшість з перерахованих вище проблем.

Перші кроки до здорового життя

Перше, що повинен зробити пацієнт з порушеннями слуху - це визнати свої проблеми та налаштуватися на довге, але продуктивне лікування. Виявити проблему й не допустити її посилення допоможуть регулярні відвідування фахівця. Якщо діагноз «приглухуватість» вже поставлений, не слід засмучуватися і опускати руки, потрібно вирішувати проблему якомога швидше. Перший крок - повинен зробити сам пацієнт - записатися на прийом до слухопротезиста й аудіолога.

До візиту к фахівцю варто ознайомитися з інформацією про сучасні моделі. слухових апаратів та їх функціональні можливості. Це допоможе скласти список правильних питань, які варто задати на прийомі у лікаря. Це можуть бути запитання на кшталт:

  • як полегшити спілкування по телефону;
  • як краще дивитися телевізор та слухати улюблену музику;
  • що потрібно для повноцінного спілкування зі співрозмовником;
  • та інші.

По можливості візьміть на прийом до фахівця когось із ваших близьких або друзів, які допоможуть розібратися в деталях. Доктор визначить порушення нейросенсорного характеру, порадить ефективні моделі СА. Варто розуміти, що слухопротезування не поверне стовідсоткові можливості, але дозволить істотно поліпшити чутність й повернути вас до повноцінного життя. Сучасні апарати спрямовані на нормалізацію сприйняття звуків, поліпшення розуміння співрозмовників, налагодження спільної комунікації.

Важливі особливості

Згідно з останніми проведеними дослідженнями, чим раніше буде розпочато лікування, тим простіше кардинально виправити ситуацію, щоб повернутися до нормально життя й повсякденних справ. Сучасні технології дозволяють створювати функціональні та ефективні СА в різних стилях й кольорах. Кожна модель розроблена під певний ступень втрати слухових можливостей. Це дозволяє максимально коректно підібрати оптимальний варіант.

При підборі моделі доктор проводить ретельне обстеження слухових порушень, в результаті яких виявляються основні пріоритети. Крім того, спираючись на особисті переваги можна вибрати СА, які відповідають усім потребам, включаючи спосіб життя і звички. Гарантійний термін експлуатації пристроїв становить від одного до двох років. Даний аспект залежить більшою мірою від модифікації апарата та обраних слухових функцій. На всі вироби надається п'ять років сервісного медобслуговування від Центру «Беттертон».

Це ж стосується й цінової категорії. Вартість виробів варіюється в залежності від використовуваних технологій і різновидів моделей. Слухопротезування включає в себе не тільки придбання спеціального коригуючого апарату, а й такі необхідні послуги як:

  • діагностичне обстеження;
  • корекція;
  • налаштування;
  • складання індивідуального плану лікування.

Безліч моделей мають термін експлуатації не менше п'яти років. Після закінчення цього терміну, при порушеннях функцій і несправності виробу, його рекомендується замінити, тому що ремонт в даному випадку недоцільний через свою дорожнечу. Термін служби виробів найчастіше залежить від правильності їх використання, своєчасного проведення сервісного обслуговування і дбайливого поводження. Дізнатися про строки служби та особливості функціональності тих чи інших моделей можна з відгуків інших пацієнтів, які є на сайті Центру «Беттертон».

Щоб СА правильно коректували, необхідно не рідше ніж один раз на рік проводити настройку у фахівців. Багато пацієнтів, які нехтують цим простим правилом, з часом шкодують про це. Важливо розуміти, що рівень вашого слуху можна налагодити за допомогою сучасних технологій, але подальше їх використання знаходиться тільки в ваших руках. Не соромтеся свого діагнозу, а навпаки, співпрацюйте з лікарями й профільними фахівцями в області слухопротезування і тоді ви досягнете, бажаних результатів.

У Центрі корекції слуху «Беттертон» профільні фахівці готові допомогти вам вирішити будь-які проблеми, приділити для цього максимум часу, сил й навичок. Не втрачайте можливість, записуйтеся на консультацію і приходьте в Центр за адресою - місто Львів, вулиця Городоцька, 44 або зв'яжіться з нами за телефонами: (032) 253-69-65, (067) 670-87-47, (050) 433-37-57.

Следующая новость
Предыдущая новость

Асортимент гарної металочерепиці та безшовних труб О жизни бизнесмена, его увлечениях и видении путей развития кофейного рынка в США Жалюзи по выгодной цене в Одессе Что следует знать о современных культиваторах мотор сич? Помощь в выборе специалистов в разных сферах медицины

Последние новости