Меркель окремо зустрінеться з Зеленським та Путіним

06.12.2019 16:55 16

Меркель окремо зустрінеться з Зеленським та Путіним

Саміт пройде у Парижі.
9 грудня у Парижі заплановано проведення саміту «нормандської четвірки». Як стало відомо від представниці уряду Німеччини Ульріке Деммер, зустріч має відбутися в Єлисейському палаці. Вона розпочнеться 17:00 за київським часом та триватиме близько трьох годин. Також політики мають вийти до преси та провести загальну конференцію, повідомляє СобКор.
Ульріке Деммер також зазначила, що канцлер Німеччини Ангела Меркель перед «нормандським форматом» проведе двосторонню зустріч з Путіним (вона запланована на 15:00). З Зеленським Ангела Меркель зустрінеться о 15:30.
Представниці уряду також відмітила, що ФРН сподіваються на «новий імпульс у мирному процесі та узгодження нових кроків» у результаті першого за три роки саміту.
За її словами, після саміту, що відбувся у жовтні 2016 року, не вдалося просунутися у питанні мирного процесу. Проте, наразі ситуація змінюється.
Читайте також: Зеленський розповів про «план Б» щодо Донбасу
Нагадаємо, що раніше Зеленський обговорив майбутній саміт у Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какую сумку носить с пальто мужчине Купить солнцезащитные очки Заказать полный веб анализ сайта Бра и настенные светильники Бюро переводов в Киеве

Последние новости