У центрі Києва бачили леопарда. Фото

16.11.2019 15:38 5

У центрі Києва бачили леопарда. Фото

Знімки викликали резонанс у соцмережі.
У Києві, на перетині вулиць Назарівської і Льва Толстого зробили цікаві кадри. Автор знімків опублікував їх в Інтернеті. Чоловік побачив на повідку тварину, схожу на леопарда, повідомляє СобКор.
Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на світлини. За їх словами, леопардів неможна використовувати у якості домашніх тварин. На пост відреагувала і громадська організація UAnimals.
«Леопарди є небезпечною твариною і такі "вигулювання" несуть загрозу, як для леопарда, так і перехожих», - пишуть активісти.
У центрі Києва бачили леопарда. Фото
Проте, в коментарях до знімку думки користувачів Facebook розійшлися. Так, за словами Irina Figurskaya, це не леопард, а домашня кішка Ашера.
Читайте також: Королева Летиція вдягла жакет з трендовим принтом. Фото
Втім, розміри тварини на фото змушують у цьому сумніватися. Крім того, у «кішки» на світлині не такі витягнуті вуха та більш довгий хвіст.
У центрі Києва бачили леопарда. Фото

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная эксклюзивная мебель по интересным ценам Билеты на различные футбольные матчи по всему миру по выгодным ценам Турция – привлекательна для путешествия круглый год Быстрое и комфортное получение справки о несудимости Большой выбор профессиональных гель-лаков

Последние новости