Євген Кошовий відверто розповів про особисте

02.11.2019 17:36 6

Євген Кошовий відверто розповів про особисте

Актор дав велике інтерв’ю.
Зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий відмовився від холостяцького життя ще 12 років тому. Євгенові на той час було 24 роки, Ксенії — 22. З тих пір у щасливому шлюбі у Євгена та його дружини Ксенії народилися дві доньки: 11-річна Варвара і 5-річна Серафима, повідомляє СобКор.
Євген Кошовий дав велике інтерв’ю Дмитру Гордону, у якому торкнувся і особистих тем. Відео інтерв’ю було опубліковано на YouTube-сторінці журналіста.
Так, відомий комік розповів чи досі він кохає свою дружину.
"Це не звичка, ні в якому разі. Більше, звичайно більше", - підкреслив Євген, відповідаючи на запитання Гордона.
"Десь щось нове дізнаєшся, десь випереджаєш її в думках, знаєш, як вона вчинить у тій чи іншій ситуації. Ми читаємо один одного як книжку, перегортаємо і затримуємося на декількох сторінках по кілька разів", - розказав Кошовий.
Читайте також: Меган Маркл вибрала стиль casual для візиту до благодійної організації. Фото
Крім того, зірка "Квартал 95" розказав, як має проходити його ідеальний сімейний вечір. Як виявилося, Кошовий полюбляє сімейний затишок і готовий просто дивитися до ранку серіал із коханою дружиною.
Євген Кошовий відверто розповів про особисте

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Диво Закарпаття – квітуча сакура Раздвижные двери и перегородки от компании «Raumplus» Где купить качественный скважинный насос Пенополиуретан – идеальный утеплитель для наружных стен Пластикові вікна у Львові

Последние новости