Українцям на вихідних обіцяють дощі та заморозки

01.11.2019 15:17 7

Українцям на вихідних обіцяють дощі та заморозки

Свіжий прогноз погоди на вихідні.
В України на вихідних суттєво похолодає. Як відзначають синоптики, вночі температура повітря може опуститися до -6°. У суботу найхолодніше буде на сході. При цьому на цих територіях буде сухо. Дощі очікуються в західних і центральних областях. На заході стовпчики термометрів сягнуть 5-10°. На півдні - 7-9°, на півночі - 4-7°. При цьому вночі буде холодно - очікуються заморозки до -4°. У столиці буде сухо. Вдень 5-7°, а вночі -1... -3°, повідомляє СобКор.
3 листопада трохи потеплішає. Так, на заході країни температура сягне 15 градусів тепла вдень та 3-7° вночі. У неділю також очікуються дощі. Відносно тепло буде і на півдні: вдень 11-13°, вночі 2-7°.
Читайте також: Зірка «Кріпосної» показала, як вона виглядає після пологів
У Києві 3 листопада вдень 9-11°, вночі 2-4°. Дощитиме також у Чернігівській, Київській, Сумській і Черкаській областях.
Нагадаємо, що синоптики також дали відносний прогноз на весь листопад. За їхніми даними, середня температура буде коливатися між - 0...+7 градусів. Це вище за середньостатистичні показники.
Українцям на вихідних обіцяють дощі та заморозки
Українцям на вихідних обіцяють дощі та заморозки

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лазерне гравіювання клавіатури Онлайн репетиторы по всем школьным дисциплинам Заправка лазерных картриджей в сервис-центре TonFix – экономически выгодный расход денежных средств Стильная обувь для мужчин Самые надежные виброплиты

Последние новости