НАБУ затримало Олега Гладковського

17.10.2019 17:05 6

НАБУ затримало Олега Гладковського

Деталі не розголошують.
Сьогодні, 17 жовтня стало відомо про затримання екс-замсекретаря РНБО Олега Гладковського. В НАБУ вже підтвердили цю інформацію, повідомляє СобКор
«Слідчі дії тривають. Наразі це вся інформація, яку ми можемо повідомити з огляду на збереження таємниці слідства. Деталі – згодом», - повідомили на Facebook-сторінці Національного антикорупційного бюро.
Тим часом, ЗМІ стало відомо, що фігурант журналістського розслідування про розкрадання в оборонці був затриманий у ресторані на Бориспільській трасі. Він намагався вилетіти з території України.
У Гладковського ж заявили, що він хотів злітати на автомобільну виставку в Брюссель у якості організатору заходу і президента автомобільної корпорації «Богдан». У цій корпорації затримання Гладковського назвали «інсинуаціями і спробою створити картинку для телебачення».
Читайте також: Володимир і Олена Зеленські зустрілися з президентом Латвії
Також з’явилися кадри з місця затримання Олега Гладковського.
НАБУ затримало Олега Гладковського

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Осветительные приборы от компании Евросвет Воплощение татуировочных фантазий в жизнь Металлические шкафчики для раздевалок Лучшие виртуальные игры на деньги с реальными выплатами Пленки, упаковки, пакеты и прочая продукция из полиэтилена

Последние новости