На Харківщині чоловік порізав ґвалтівника своєї дружини

15.10.2019 12:34 6

На Харківщині чоловік порізав ґвалтівника своєї дружини

Йому загрожує до восьми років ув’язнення.
У Харківський області чоловік вирішив самостійно покарати ґвалтівника своєї дружини. Він побив злочинця і декілька разів вдарив його ножем у зону паху, повідомляє СобКор.
ЧП сталося у селищі Шевченкове Куп'янського району. 27-літній чоловік застав злочинця під час скоєння злочину. Як стало відомо, його жінка відпочивала з друзями. Повертаючись додому без супроводу чоловіка, вона потрапила на очі зловмиснику. Він напав на жінку і зґвалтував її.
В цей час її чоловік повертався до дому. Він почув крики потерпілої і прибіг до неї на допомогу. Він вдарив кривдника по голові і вдарив його ножем. Після цього чоловік потерпілої втік з місця злочину.
Читайте також: У Києві автобус з пасажирами врізався у стовп
Ґвалтівника ж госпіталізували з сильною кровотечею. Наразі було відкрито дві кримінальні справи. Насильнику може потрапити за ґрати на 5 років. Йому буде повідомлено про підозру після лікування і проведення експертиз. Чоловіку, який вдарив ґвалтівника ножем в пах, загрожує до восьми років тюрми.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как подобрать универсальный двигатель для пылесоса Почему Элада Нагорная сделала свой выбор Качественная мебель на заказ в Днепре ВОСХИТИТЕЛЬНАЯ ГЛАЖКА, или как потратить меньше времени на эту рутину Легальная работа в Словакии – свободные вакансии

Последние новости