Лікарі розповіли, як лікувати висипку на дитячій шкірі

07.10.2019 10:44 7

Лікарі розповіли, як лікувати висипку на дитячій шкірі

Дитячі прищики - це невеликі білуваті вугрі, які оточені ореолом почервонілої шкіри. Вони можуть бути більш вираженими, коли твій малюк розпалений грою, нервує або хворіє.
Про це пише СобКор.
Якщо ж роздратування на шкірі шорсткувате і знаходиться не на обличчі або шиї, швидше за все це екзема.
Що може бути причиною появи прищиків? На це питання немає чіткої відповіді у фахівців. У якийсь момент життя це може бути проявом гормонів, які діти отримали від матері в кінці вагітності. Але вчені продовжують вивчати і інші чинники, які можуть сприяти появі вугрової висипки в такому ніжному віці. Вугрі також можуть бути однією з ознак прояви алергічної реакції малюка на ліки або продукт харчування. Дитячі прищики зазвичай проходять протягом декількох тижнів, але можуть і зберігатися протягом пари трійки місяців.
Читайте також: Лікарі розповіли, як розпізнати подагру
Якщо ж вугрі не проходять після тримісячного періоду, поговори про це з лікарем дитини. Не варто самостійно лікувати вугровий висип. Не змащуй їх кремами або тоніком для шкіри - вони зроблять тільки гірше. Не використовуй підсушуючі засоби - занадто ніжна шкіра малюка почне тріскатися і лущитися. Так само шкіру може дратувати занадто часте миття простою водою. Мій личко малюка не частіше ніж один раз на день. І дуже акуратно витирай його м'яким рушником.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Техника для сада и парка от Олео-Мак Где купить клавишные выключатели Як вирішити проблему з встановленням кондиціонера Топ новости России на одном сайте Детские электромобили в Одессе

Последние новости