Продюсери "Гаррі Поттера" екранізують казку "Пеппі Довгапанчоха"

04.10.2019 23:57 5

Продюсери

Відома компанія Heyday Films, яка працювала над фільмом "Пригоди Паддінгтона 2", а також деякими з частин "Гаррі Поттера", екранізує "Пеппі Довгупанчоху".
Про це пише СобКор.
Перша згадка про чудернацьку дівчинку з’явилася у 1945 році. Автором дитячої книжки є Астрід Ліндгрен. Внук письменниці Нільс Нюман та організація Astrid Lindgren Company, яку він очолює, також братимуть участь у виробництві фільму.
Станом на жовтень 2019 року проєкт перебуває на ранній стадії розробки, а про прем'єру відомо лише те, що картина вийде у 2020 році. Адже саме в наступному році персонаж Пеппі Довгапанчоха відзначатиме 75 річницю свого існування.
Читайте також: Зйомки «Гаррі Поттера»: у Мережу потрапили архівні фото
Внук Астрід Ліндргрен, Нільс Нюман, зазначив, що разом з компанією Heyday Films та студією Studiocanal їм вдасться відобразити жартівливість та водночас серйозність робіт його бабусі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Инфракрасные обогреватели ufo на Technosite.com.ua Почему люди любят шампанское? Ставки онлайн на футбол Распродажа спортивных костюмов Каталог профессионального швейного оборудования от интернет-магазина softorg.com.ua

Последние новости